Sjuk

Nu har jag varit sjuk i över en vecka och inget vill hjälpa mitt snörvlande. Efter en natt utan sömn och massa jobbiga tankar bestämde jag mig för en kureringsdag. Den var sjukt behövlig med massa mamma tid, sol och sömn. Nu har jag ont i magen för att jag missade matte och prov, men det får lösa sig.
Jag ska på au pair möte i mars och sen ska jag bli landskapsarkitekt.
Känns fett bra att tro att man har en liten plan. Imorgon kommer jag säkert ha ångrat mig, det tar jag tag i då.



...

Idag var ingen kul dag alls, mest förjävlig och mycket tankar. Det jag kommit fram till är att jag älskar dig och hoppas att du vet det.
Du förtjänar inte detta, så det så!
Härliga Julia och jag hade en fin fika, tack för den!

over and out.

Delicious food!!

Denna vecka kommer bli jävligt jobbig. Vi får se hur länge jag pallar. Tack Matilda för underhållning idag, bra att komma från det matfyllda huset.
Kom hem två kroppsmålningar och en rödamattantittning rikare och på ett mycket godare humör.



Sista lov dagen!

I torsdags kom vi hem från underbara dagar i Sälen. Jag blev tyvärr sjuk och missa lite skidåkning. Det var tråk men helt okej när solen sken.
I Fredags kom Agnes förbi och vi hade myspluggstuga. Kul att träffa pärlan igen!
På kvällen kollade jag och Matilda på en riktig tjejfilm med kärlek och en söt kille. Vi hade kul som vanligt och extra kul åt en liftpojk som det hade gått lite snett för.
Igår hade vi en underbar fika med fina Ida. Massa skratt som vanligt, live it.
Sedan skjutsade jag mamma och pappa till en fest och jag fick toppen källsällskap av Matilda och WillePill woopwoop.

Nu har jag precis solat och det är dagsför tråk cv skrivning, bläää.











Svalkar vinden!

Efter en mycket underhållande bussfärd hem från en mysfika med de bästa blev det en underbarkväll med käraste Agnes. Varmt i magen, bästa musiken och roligaste samtalen. Det var starten på mitt lov och det var den bästa starten någonsin. En riktig pratdag med alla jag älskar, kan inte bli bättre! Hoppas ni vet hur mycket ni betyder<3

Idag har jag packat för imorgon bär det av till Sälen, så jävla kul och skönt det ska bli!








ChinChilla!

Imorgon är det fika med mina älsklingar och DET ÄR FUCKING LOOOOV.
Var inte länge sen man chilla, men slappa är alltid det bästa.

Agnes hade den fetastesnygga matchen med zebra tema, fina fina du!







<3

När man inte har några problem, skapar man dom.

Blää, ingen kontroll över mina känslor idag heller. Hatar när jag håller på och grinar utan att jag borde. Gick upp i svinottan för att vandra till tandläkaren så får skylla på tröttheten igen. Jag saknar er kära tandsten, ni har varit mina vänner i flera år, det känns tomt och skaver lite utan er. Hoppas ni har det bra i tandläkarmunstycket.

Jag går runt och är rädd för något som förmodligen inte ens händer. Bara för du betyder så mycket. Jag önskar att jag inte var nojig och kunde njuta av det jag har istället. Trodde inte jag hade ansvaret och hade kanske önskat att saker och ting var anorlunda. Tillslut blir det nog till det bästa!

Nu jävlar måste jag sova så jag kan få ha känslokontroll imorgon!



Det tog ett tag att skotta fram pärlan idag.

Mattisöttroll!
En stönande man gör så gott han kan.
Denna man kunde inte stönat högre, så jäkla underhålllande.



Morfar Valentine!

Istället för att fira alla hjärtans dag, firar jag morfars namnsdag.
Dagen har varit bra, blir galen på ett härligt sätt av psykologin. Det förvirrar samtidigt som det intresserar.
Drog och handla med mamma, laga käk och gjorde frallor till mig att ha i skolan.Idag dog jag av hunger innan jag kom hem även fast jag käkade päron och allt, men nu är det slut på döandet.
Gjorde även jordgubbar med smält mörkchoklad för att lyxa till denna Valentinedag.







Forever alone.

Så jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör.

Idag var jag trött som fan. Det gick överstyr, ena sekunden bubblade skrattet i hela mig och andra sekunden satt jag och grina. Det har också sin charm. Fint väder och redan en inplanerad fika med girlsen gjorde mig slutligen gla!!

I övermorgon ska jag hälsa på tandläkaren. När jag var i badrummet tänkte ja att jag skulle borra gaddarna extra mycket med tanke på det. Sen fick jag syn på en apelsin som såg förjävla god ut så jag skar upp den och börja käka. Då inser jag att jag har nyborstade tänder. Fy fan, det var en ny smakupplevelse som jag kanske inte rekommenderar.

Taggar inför ikväll då det är får vi hänga med med Filip och Fredrik, så bäst!






Underbar helg!

Helgen började med överlycka då Hanna ringde och meddelade att vi fått 15.000kr till Ghana, jag bokstavligen dog. Allt hopp som hade försvunnit några timmar innan var tillbaka. Nu är vi bara 20.000kr från vår dröm.

På kvällen var jag hos Matilda och hade super mys med henne och William. Igår drog vi ner på stan för att shoppa och fick massa uträttat i shoppingväg. Jag och Matilda luncha på Wayne´s. Det känns som det var länge sen men gu va jag älskar de stunderna.
På kvällen kom mina favorit flickor. Det var ett tag sen och det är jävla underbart att bara ligga och snacka om allt, alla och inget. Käka och snacka<3

Bara en vecka kvar till sälen, lääääääääääääääääääääängtar! Bara komma bort och vara med de bästa och göra bland det roligaste man kan här i livet, skönt.

Nu ska jag ut och få den där vitkaminen man får av solen som jag inte vet vad fan den kan heta.








Pöl dans

Ledig dag idag och tog en mysmorgon med mamma. Sen var jag duktig och städa hela huset. På kvällen var vi i Västerås för att dansa ploedance, det var skit kul! Var inte så bra men det är känslan som räknas.
Puss på hela jävla dagen och mina underbara tjejer!


Bjuder på den för att jag är så lycklig över att vi var samlade alla fyra<3
Love!

121 dar kvar!

Idag fick vi äntligen våra studentmössor!! Så taggad inför studenten men ändå rädd. Orkar inte bestämma vad jag vill göra här i livet men skönt att ha alla dörrar öppna för allt. Ska söka till högskolan i höst men hoppas på att inte behöva gå där, men alltid skönt med en säkerhet om jag inte får jobb.

Imorgon är jag ledig och det ska bli jävligt skönt att ta sovmorgon. På kvällen bär det av till V-åsen för lite dans, nervöst men sjukt kul.
Speciellt att vara med de bästa girlsen i världen<3




Jag och Julia hade likadan outfit idag, men orkade inte ta av jackorna för att visa.

Glädje!

Jag avlider av skratt, mina sötälsklingstroll skickade precis världens bästa bild på dom!!! Det gjorde min dag som mest har bestått av plugg. Det är skönt att ha det gjort och det var tro det eller ej men det var ganska kul med plugg.
Skolan är tråkig utan min kompanjon, men snart är du förhoppningsvis tillbaka <3
Imorse lyssnade jag på morgonpasset i P3 som alla andra mornar och det var det roligaste på sjukt länge. Kunde inte hålla mig från att garva på bussen, så vissa tittade lite fundersamt på mig. Den morgonunderhållningen gav mig ett leende på på läpparna en lång stund!


http://sverigesradio.se/sida/spelaren.aspx

Vardagens vardag.

Vissa vardagar är speciella! Det var verkligen inte denna, den var trivsam i alla fall. Fint väder och lite kul med skolan. Kul att träffa alla men inte kul att gå upp tidigt och sen börja använda hjärnan igen.
Slutade vid lunch, kom hem till brodersjuk och pappasjuk. Vi började glöna på den inspelade super bowl finalen. Det var kul till en början med lite ögongodis och lite mäktig pausunderhållning. Sedan somnade jag i soffan och hörde Patrik och pappa kommentera matchen (som dom tydligen kunde förstå något av) i bakgrunden.

Sedan åkte jag och underbara Matilda ner till gymmet för att träna, självfallet när alla andra också kom på den idén med att träna. Vi fick i varje fall tag i en varsin cykel som vi tralla runt på en halvtimma innan vi lyxlirare körde hem igen.
I duschen fick jag syn på rakhyveln och ville raka benen för det brukar jag inte våga på morgnarna. Då är jag så trött och kan skära mig. Men det gjorde ingen skillnad eftersom jag råka raka bort en skinnbit nu med. Borde finnas maskiner för såna farligheter.

Nu ska jag kolla upp ett bra matställe till på torsdag då vi äntligen ska fira fina Ida! Bättre sent än aldrig men jag skäms verkligen för att det tagit sån tid. Kul kommer det bli i varje fall det vill jag lova.










Smartskaft

Charlotte Rebecka Ragnefors ibland undrar jag vad du har bakom pannbenet? Först hackar jag chili och sen går jag på toa! Fan vad ont det gör åh imorgon är det skola, kan det bli värre?


Somebody that you used to know.

Slutet av en chillpill helg.
Hela gårdagen bara försvann, jag fixa lite med Willes paket och sen var det helt plötsligt dags att kidnappa honom. Matilda hade fixat en heldag åt Wille i födelsedagspresent. En av aktiviteterna var att åka till Sumpan och käka på slottet så jag skjutsa ut dom dit. När jag kom hem ville mamma åka till Tuna och kolla på ett paket till syrran, kom inte innanför dörren förän Matilda ringde och de skulle hem igen. Älskar när allt bara flyter och jag har saker o göra.
På kvällen blev det melodifestivlen mys, med pöängsättningstävling. Den yngre generationen sög medan mamma och pappa sopa golvet med oss.
Patrik o ja har en ny kvällstradition som jag älskar, han bäddar iordning min säng innnan jag ska sova. Det är så skönt att lägga sig i nyåtdrgna lakan.

Idag har jag mest pluggat och tagit långpromenad. Det bästa var att mamma hitta ett recept på gi-frallor som hon baka. Helt gudomliga!











Putte Patt Prutt

Trodde helgen skulle bli helt underbar men allt gick åt fanders, sen ordnade den upp sig igen.
När jag vakande imorse var halva elen död och halva var kvar. Nästan ingenting funka och man inser hur mycket man använder elen. Ingen mat och ingen värme. Vi hade 14 grader hemma, trodde jag skulle avlida.

Var på stan med Matilda och kikade efter present till Willepill men det var fortfarande slut. Vi drog till Maxi och handlade det sista inför morgondagen istället. Jag tror det kommer bli en underbar dag för er två.

Sen kom äntilgen världens bästa roligaste broder hem. Ville helst ut på krogen och träffa folk men det här var nästan mysigare. Vi ska kolla om det finns plats på planet till San Diego så jag kan haka om tre veckor. Jag hoppas så, men det är inte stor chans att det finns plats på alla fyra flighter men det är värt att kolla.







Det gör ont!

Det gör så ont i mig att veta att en kär vän har så ont i sin själ<3 men jag hoppas och är säker på att det blir bättre.

Haha igår var jag sjukt grinig och förpestade mammas dag, men kanske bra att ha sånna dagar med! Vi bakade en hallonfröjd som tack för mina praktikdagar som faila totalt och var tvungna att baka en ny. Pappa blev glad och jag trött! Den tar cirkus 2 timmar att baka, så jag hade fullt upp hela kvällen. Men hoppas den blev god tillsist.

Denna dag har varit mycket bättre! Sista dagen på praktiken var sorligt för jag kommer sakna dom tills jag sprängs, så himla fina människor får man leta efter. Blev totalt bortskämd med massa fina prisenter idag. Synd var bara att jag fick migrän och spydde så jag var tvungen att dra hem tidigare. Det var sjukt surt för jag ville verkligen träffa underbara Tess och sen träna men det blev till att sova några timmar istället. Efter lite kudd kramning var jag kry igen och drog med Matilda till maxi och shoppa sönder. Hon fann underbart snygga sexiga trosor som hon ska styla inför Wille med.

Allmänt så har bilen varit på spa och har fått oljebytning och vätskepåfyllning. Nu kan den också bjuda på musik från telefonen och det känns underbart:) Det kommer vara kul att köra bil igen, underbara moffa betala allt så det kan inte bli bättre! Wihooooo







Matilda, du gjorde min dag<3

RSS 2.0