Jävla skit också!

Bläääääääää på allt är det ända jag vill ha sagt! Bilen pajjjjjja, du gör mig så förvirrad och jag har damp i benen. Borde inte har bendamp efter ett sjukt träningspass, men tydligen. åhhhhhh


SAKNAR´t!

Pirr i magen!

Lyckades faila på matte nationella, men som tur är var det inte många som klara det. Hatar att behöva dra till skolan, men värt det! SNART JÄVLAR ÄR DET SLUT. Fikade med Agnes idag och vi kom fram till att studentpirret börjar kännas på riktigt nu <3
Bokade biljetter till Gotland idag, snart bär det av till ön. Ska bli sjukt underbart. heltonödigfakta.se






Länge sen.

Mycket har hänt sen sist. Bal, fest, plugg och det bästa av allt SOMMAREN VERKAR HA KOMMIT. Alla skoluppgifter ska vara inne imorgon, men jag har bara en sak kvar. Sen är man fri som fågeln och kan se fram emot studenten med glädje!






Torsdag, svaret på allt.

VILL TACKA AGNES FÖR HON GJORT MIN BLOGG SÅ FIIIIN!<3
Det kommer en uppdatering med lite bättre bilder när tid ges.

Annars då? allt rullar, tack. Träning idag. Saknar super YATZY. Tråkväder, vill ha vårfeeling. Helgen blir bra. Fick kanske jobb i höst. Skolan är stress. Halsonda börjar försvinna. Matilda är shoppingbäst!
Sammanfattningsvis säger jag torsdag.






Sjukis!

Jag brukar fan inte vara sjuk och nu känns det som jag är det hela tiden. HAR INTE TID MED DET! Mamma var gullig och hade hemmaprovtagning på mig och stack hål på båda mina fingrar :( hoppas på att kunna komma till skolan imorgon, men får känna efter imorgon.
Sååååå fuuuuuuucking uttråååååååååååkad!


Jag bygger bygger upp och du river river ner.

Fy fan, det var sjukt länge sen jag hade så fucking ont i halsen. Känns som nån skär med en kniv när jag sväljer. Som tur är hade vi lite antibiotika hemma så jag kan börja behandla det.
Gårdagen spenderades åt plugg, med ett härligt "maxi" avbrott som bestod av en tripp till Slagstaglass. Snyggt när man kör med en vitlögn för man inte vill känna sig tjock inför föräldrarna och får en inköpslista till ett ställe man inte ska till. Men det var värt en tur förbi affären för det var så JÄVLA gott!


humör som ett solstormigt april-väder.

Nu har jag och kära Julia varit i Turkiet, vilket var underbart kul! Skönt att vila upp sig så man orkar de sista veckorna. Är nog precis lika trött som innan men men.

Gårkvällen spenderades på Sylvia med de bästa bästa, älskar er så mycket.
Igår ringde också brorsan och ville ha sällskap och hjälp med ballongen så ja for till honom idag. Skit kul att få fixa och dona lite.











RSS 2.0