ett inlägg från i måndags som aldrig kom fram.

Jag är fan chockerad över hur många som gratulerade mig idag! Det värmer i hela själen, hela dagen har varit sååå trevlig.
Kramar, paket, långa samtal med mina kära och en underbar middag:D

Puss på alla och speciell puss till mamma som vet hur en födelsedagsfrukost ska se ut!

image description

Ett fel närmare rätt.

Fattar inte hur den mest olycksdrabbade kan få ännu mer olycka. Sprid ut det till alla så fler kan få lite och inte bara en får bära allt! Orättvisa är ordet.

Idag var jag och min fina i Västerås på au pair möte och jag blev förjävla taggad. Tror jag lyckades få Matilda på samma tankar, vilket jag älskar.

I morgen er min bursdag och jag är kluven, opepp men lite förväntansfull i alla fall. Har redan fått den finaste firningen!



Bästa!

Igår fick jag vara med de absolut bästa vännerna på hela jorden. Tack som fan för ni finns<333
Finns inga ord som beskriver det bättre än att jag älskar er som fan!

renovering

Det sker lite renovering i Charlottes deisgn, därför den ser lite rörig ut för tillfället. Men jag jobbar på det, lovar ett grymt resultat sen min vän :D <3




/ Agnes

Mer splittrad än en päronsplitt!

Håller på och skriver om mig själv till au pair grejen, känns sådär. Här om dan berätta syrran att hon flyttar hem och jag blev jätte glad för det är skönt att ha henne på min mark. Samtidigt ville jag börja gråta för i min framtidsplan ska hon ju bo i SD.
Aja allt ändras och vad jag gör om ett halvår är det ingen som vet. Det där med hora låter lite lockande faktiskt.

Herre min gud vad mycket jag har att se fram emot inom snar framtid. Borde säga skit samman till framtiden, men lättare sagt än gjort.

Bjuder på en jävligt fin blid sen i fredags, så bra är jag på uppdatering. Bättre sent än aldrig<3

Skit

Haha fail på mig. Älskar att färga håret och se hur fräscht och icke utväxt det är. MEN lyckades köpa en hårfärg som var i samma färg som mitt urtvättade hår var innan! blääää.
Snart helg vilket känns skönt, har ingen lust med skolan. Igår hade jag en Matilda lovedag! Fett kul med pojkpirr, haha. Idag var båda mina kompanjoner hemma och det var tröök! Annars har dagen varit toppen:)


kärlek finns inte mer än till vänner.

Vem var det som skulle skriva i sin blogg varje dag?Jo Lottis.
Gick det bra? Knappast.

Men men, har glömt att ta bilder och orkar inte skriva om skitsaker som jag redan gör, haha.
Helgen var iaf kul med fredagsfika med bästa girlsen och tripp till Erikslund med fina Agnespärlan. Resten var lite tråkig med tanke på att jag satt hemma i ensamheten. Kanske är det bra med tanke på att man uppskattar när det händer saker sen.

Saknar mitt G-land!


100dagars fiesta

Världens velande om vi skulle dra till krogen eller inte, men till sist kom vi fram till att vi skulle ut. Det var ett mycket bra val för kvällen blev skit kul!




Fick ett jätte fint armband av GhananenTess<333

Nanananaannananna kyss mig!

Skön dag med "ledighet". Gick upp ap tidigt och städade hela huset för att sedan plugga och panta burkar till Ghana pengar. Vid lunch kom mamma hem och vi satte oss ute för att njuta av solen och rita upp idéer till ombyggning av stugan.

Haha Matilda skulle göra mig sällskap till Maxi för att JAG skulle köpa middag. Det slutade med att Matilda handla upp halva butiken och jag kom hem med en avokado.

Måndag.

Idag har jag varit på vero moda och hjälpt dom inventera. Kom på hur mycket jag har saknat dom. Alla bryr sig om alla och har nästan alltid ett leende på läpparna. MEN det bästa av allt är att jag kan shoppa satan där, medan plånboken är hemma!!!

Ointressant.com



Saknar Sälen!

Lycklig!

En otroligt härlig helg! Jag får pirr i magen av tanken. Det sämsta är att tiden går så jävla fort när man har det kul och bra, det är det värt.
Det började med en efterlängtad Agnes och Julia mysträff, så skönt att bara ses!<3
Sen bar det av till Stockholm med Matilda för att krascha ner i en tom lägenhet och bara ha det bra. På lördan for vi in till stadskärnan för att spatsera omkring i solskenet. Tänk vad en plastbit med ett godkännade att få köra en plåtlåda kan göra för friheten. På kvällen var det Sylvia som gällde. Då fick jag träffa mina andra underbara älsklingar. Den ända som fattades var Tess. Hon kommer hem idag och jag längtar så efter att få träffa henne.



Älskade Matilda!!!!



RSS 2.0