Hurra!

Idag är ingen vanlig dag för det är Willes födelsedag hurra hurra hurra!

Jag har typ bara jobbat idag. Fick hjälpa till att stänga och ta hand om butiken helt själv, det är så roligt! Men det bästa på hela dagen var nog att fina Ida kom förbi och berätta att hon hade fått KÖRKORT!:D Många grattis till alla idag <3


Ljuset gör mig lycklig, men du gör mig olycklig!

Igår var alla här hemma lagom slitna, så jag piggade upp dom med en chillichokladpannacotta. Det satt gött i kistan. 

Idag har det varit soligt och skönt, man märker verkligen hur mycket ljuset piggar upp. Jag måste utomlands, önskar att nån skulle vilja göra mig sällskap.

Snart börjar verkligheten igen efter praktiken vilket jag både älskar och hatar. Nästa vecka måste jag gå upp på mornarna och inte har jag ledigt måndag fredag heller. Å andra sidan jag får träffa alla härliga varje dag och jag slipper tänka på vad jag gör! Om jag känner mig själv rätt kommer jag sakna praktiken jätte mycket när skolan väl drar igång. Det är la så vi är, aldrig ska man vara nöjd!






Första inlägget

Jag hoppas att detta är början på något som kommer hålla i sig. Just nu är jag sjukt taggad på att ta massor av bilder för att lägga upp och skämmas över i framtiden.

Helgen har spenderats med de bästa. Underbar mysfilmkväll med Matilda som slutade med skattkammarplaneten. Vi önskade att vi hade en varsin egen söt morf. Lite fotodag i lördags som avslutades med träff på Sylvia och sedan en cornerpommes för att hälsa på Tess, kan inte bli bättre!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0